maanantai 22. heinäkuuta 2013

Etelä-Lapisa

Sain mahtavan tilaisuuden viettää 6 päivää Lapisa talkootyön merkeisä. Ilmat olivat suotuisia, ilmapiiri erinomaisen sydämellinen, ruoka hyvää, maisemat upeat ja ulkoilumahdollisuudet mainiot. 
-Onko parempaa latautumispaikkaa??

Linttisato sillä alueella oli olematon...Portaita ylös ja alas... ylös ja alas...

-toki polkujakin kuljettiin :)Alhaalla kurussa oli mainio paikka rauhoittua ja soittaa vaikkapa kotiin ...Kaunis paikka konserteille ja sen sellaisille! (Kuva ei tee oikeutta luonnon kauneudelle.)  sykkii.. sykkii...
Suurin ja haasteellisin kokemus oli ehdottomasti Noitatunturin (540m) valloitus. Meikäläisen ensimmäinen isompi tunturi. Eihän se aivan Kilimanjaro ole, mutta kuitenkin!
Noita näytti mahtinsa; satoi, Tuuli ja oli kylmä. Kivet liukastuivat hetki hetkeltä. Maisemien ihailuun ei ollut mahdollisuutta ellei pysähtynyt, kun piti koko ajan pitää katse alhaalla. Tuli mieleen Sana "... ettet jalkaasi kiveen loukkaisi..."

Lapin lumo- se on koettu taas!
Mieli palaa-halaa tunturiin...6 kommenttia:

 1. Voi ku makeita kuvia!

  ...eikä muuten yhtään helpota lappikuumetta tämä postaus! Sen lisäksi, että täältä päin kylää on joitaki tällä hetkellä niissä maisemissa mihin itekki niin kovasti tekis mieli. Eikä sekään helpota että sisko miehineen on menossa niille main tällä viikolla myös. Lasten kasvamista odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon aina luulllut olevani talvi- tai syyslappi-ihminen, mutta nyt kaks kertaa jo kesä on näyttänyt lämpimän puolensa sielläkin ja ilman sääskiä, että täytyy tarkastaa asennetta :)

   Poista
 2. Oho!
  Määki kävin tuola kurusa, aika hieno paikka yleensäki :D
  Onnea tunturin vallotuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! -ei ollu vieraskirjaa, josta katsoa :)

   Poista
 3. Mukava lukea Lapinhulluuteen sairastuneiden kokemuksia ja kuvauksia Lapista.Onneksi olen itse säästynyt edes siltä"taudilta" ja mitään hinkua en tunne koko "kaakamanperää" kohtaan.Joten ei tartte kadehtiakkaan niitä jotka sinne ovat matkanneet.Onhan tuolla pohjoisessa tullut jokunen kerta käytyä,mutta tartuntaa en ole onnistunut saamaan.Mua kiinnostaa viljavat ja hyvinvoivat seudut enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä määki, jos yks reissu pitäis valita, niin etelään lähtisin, ja todella etelään +3000km..., mutta lappi on nyt yllättänyt positiivisesti kesälläkin!

   Poista