sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Toisen romu on toisen aarre- innoittamana TOP 1/10

Ollaan tässä viime aikoina pidetty kirppispöytää pariin kolmeen otteeseen ja raivattu kotona paikkoja. Pari kuormaa on lähtenyt kaatopaikalle ja jotain on poltettukin. Välillä tulee vain sellainen paikkojen täysähky. Tästä tuli mieleen, että listaanpa näin äkkiseltään TOP 10 sellaisia juttuja, jotka on mulle jostain syystä tärkeitä. Niitä ilmaantuu satunnaisesssa järjestyksessä. Voi olla, että jotain tosi tärkeää unohtuikin, mutta ei anneta sen häiritä.


1/10 
tonttu
Tämä on kuopuksen koulussa tekemä ja jotenkin niin hellyyttävä. Vaikka en kauheasti tykkää joulukoristeista, niin tämä on varma "must" valinta joka joulu. Kesällä en tätä ehkä olisi muistanut, mutta nyt jouluna, ehdottomasti.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuota tavaraähkyä taidetaan potea melkein joka huushollissa.Siihen hävitykseen pitää olla oma fiiliksensä,muuten ei raaski hävittää mitään.Mulla tuo säilyttämisvietti on ylikorostunut ja se valitettavasti näkyy meillä.No,jospa tekis ostolakon ja ei ostaisi ensi vuonna kuin ruokaa ja pesuaineita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mies oli saanu/kuullu jostain hyvän neuvon, aina kun ostat jotain, hävitä vastapainoksi jotain niin ei kerry... siinäpä viisas neuvo toteuttaa, josko ens vuonna :)

      Poista